Wie ben ik

Mijn naam is Jisse Rikken-Derks, coach en therapeut. Ik heb opleidingen gedaan voor de Usui Reiki-methode en Bach bloesem. Tevens ben ik opgeleid als Polyenergetisch coach en therapeut, een vrije vertaling hiervan is een therapeut die gebruik maakt van verschillende methode uit de reguliere en alternatieve psychologie. Vanuit deze opleidingen kan ik mensen begeleiden met verschillende technieken zoals; Hypnotherapie, NLP/ cognitieve therapie, EMDR, gesprekstherapie of coaching, familieopstellingen en energiewerk.

Dat ik met mensen wilde werken wist ik al vroeg. Met werk in de horeca en als kapster heb ik jaren mogen ervaren dat hierin mijn passie ligt. Mijn persoonlijke leerweg begon al op jonge leeftijd. Al jong kwam ik in aanraking met geweld, misbruik, ongezonde relaties, drugs en verlies. Ik heb jarenlang ervaren wat onveilige situaties en slechte gewoontes met je doen en hoe moeilijk het is deze patronen te doorbreken. Hierdoor snapte ik dat dit voor andere mensen ook zo werkt en wilde ik hulp bieden aan andere die hier mee te maken kregen. Om andere zo te laten ontdekken hoe fijn het is om je eigen, echte geweldige IK te zijn.

         Jisse Rikken – Derks