Workshops

Lieve mensen,

Het bestrijden van het Coronavirus vraagt om ingrijpende maatregelen. Ondanks dat er tijdens de workshops veel minder dan de wettelijk bepaalde 100 personen samen zijn, laat ik de workshops van 21 en 22 maart toch niet doorgaan. Ik vind de kans op besmetting voor de deelnemers en mijzelf te groot. De workshops op 18 en 19 april zullen vooralsnog wel doorgaan. Heel graag ontvang ik jullie later in het jaar weer voor de workshops!

Pas op jezelf en elkaar. ๐Ÿ™

Liefs, Jisse

Workshops

Regelmatig geef ik workshops op diverse locaties.

Kom in je kracht

Voel jij je onzeker, minderwaardig of laat je wat andere zeggen/denken bepalen hoe jij je voelt? Dan is deze workshop echt iets voor jou!

Tijdens deze workshop zul je door middel van handvaten gaan ervaren hoeveel kracht je bezit, en hoe je die kracht kunt vergroten. Ook gaan we door gebruik van onder andere je ademhaling leren om tijdens stressvolle momenten (bijvoorbeeld een sollicitatie) toch rustig en in je kracht te blijven. Door dit zo duidelijk te gaan ervaren zal je zelfvertrouwen toenemen en zal je dit ook gaan uitstralen.

Heb je zin om een paar uur actief bezig te zijn om je mooiste zelf te worden?
Kom dan naar de workshop “Kom in je kracht”.

 

Kom in je kracht – Kids

Is jouw kind onzeker, driftig of neerslachtig? Heeft je kind faalangst, verlatingsangst, controledwang of wordt hij/zij gepest? Tijdens deze workshop gaan we werken aan het vergroten van zelfvertrouwen en innerlijke kracht en leert je kind voor zichzelf op te komen. Door deze handvatten aan te leren zal je kind op lastige momenten zelfverzekerder en rustiger kunnen blijven. Denk je dat deze workshop is wat jouw kind nodig heeft, of wil je meer informatie? Voel je welkom om contact met mij op te nemen.

 

Als liefde pijn doet

Blijf je in een destructieve relatie terwijl je weet dat het ongezond voor je is. Is of was de relatie met je ouders geen relatie die je een kind gunt? Ontbreekt je eigenliefde of is die destructief? Door mee te doen aan deze workshop zet je de eerste stap naar een beter en liefdevoller zelfbeeld en inzicht in waarom je accepteert dat liefde pijn doet. Zodra je van jezelf gaat houden met alle mooie en minder mooie kanten die je in je hebt, zal er een verandering plaatsvinden. Je merkt ineens dat je van jezelf begint te houden, je kunt niet toelaten dat mensen over je grenzen gaan en je gunt jezelf geluk, kracht en liefde. Samen gaan we een reis maken door onze ziel. Zo zullen we ontdekken dat het mooiste dat je kunt zijn jezelf is, en dat jij liefde waard bent. Door mijn persoonlijke ervaringen weet ik waar je doorheen moet gaan om uit destructieve relaties met jezelf en een ander te komen. Hierdoor is deze workshop ontstaan, hoe mooi is het als ik door mijn ervaringen te delen mensen kan helpen. Zie agenda voor data van de verschillende workshops.

Inschrijven kan via: info@zijn-coaching-therapie.nl of bel naar 06 – 50 569 311.
Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen.